top of page

GOLF-SIMULATOR

Golf-simulator er eit bra alternativ for å trena på golf når ein av ulike årsakar ikkje kan gå ein full runde på ein utandørs golfbane. Her i Norge og på vestlandet spesielt, vil ofte været setja begrensningar for når ein kan spela. Snø, is og regn sørgar for ein kort sesong, og også om sommaren kan mange dagar falle vekk på grunn av kraftig regn. Andre slit med å presse inn ein runde på golfbanen i ein hektisk kvardag, kor ein allerede sjonglerar både jobb, familieliv og andre aktivitetar.

For slike situasjonar kan golf-simulator væra redninga. Når alle desse vanskeligheitane held deg borte fra din favorittsport, vil den virtuelle verden koma til unnsetning. Desse teknologisk avanserte systema gir ein så virkeligheitstro opplevelse, at det er nesten som å væra der. Det er difor inga overraskelse at golf-simulatorar blir stadig meir populære blant både profesjonelle og amatørar.

Golf-simulatorar kan også væra ein billig måte å spela på verdensberømte golfbanar verden rundt. I stedet for å fly halve jorda rundt for ein runde på Pebble Beach, Barnbougle Dunes eller St. Andrews Links, kan det heile simulerast i vårt anlegg . Simulator-spel kan også væra like sosialt som den ekte opplevelsen. Det er fullt mulig å dra saman med dine venner, og spela ein runde innandørs i simulatoren.

Golf-simulator-300x180.jpg

Booking gjøres via Albagolf

 Simulator-reglar

  • Husk å sprite hendene før og etter spel

  • Bruk reine og kvite golfballar. Golfballar med tusjmerker sverter av på lerretet

  • Bruk heile golfballar. Golfballar mer rifter og kutt skadar lerretet.

Prisar:

 Frå 100,- Pr time 

 Ta kontakt  for hjelp til timebestilling eller kjøp av klippekort

bottom of page